Bogaertsheide
BERICHTEN

BERICHTEN

Bogaertsheide

1 month 2 weeks ago

Jammer genoeg zijn onze struiken leeg geplukt voor dit jaar. Het oogstseizoen is veel vroeger dan gewoonlijk begonnen, waardoor het ook nu al afgelopen is. Gisteren was het dus de laatste zelfplukdag. Welgemeende dank voor jullie grote opkomst de laatste maanden en voor alle enthousiaste reacties. Dat geeft ons energie om het werk dat ons in de herfst en de winter wacht bij de hoorns te vatten zodat we jullie volgend jaar terug kunnen verwelkomen met al het lekkers en gezonds dat onze bessen hebben te bieden!

Bogaertsheide

1 month 3 weeks ago

Omdat het hoogtepunt van het seizoen achter ons ligt, passen we vanaf morgen onze openingsuren aan. We zullen enkel nog in de voormiddag open zijn, van 8 u tot 12 u. En dat op de gebruikelijke openingsdagen (maandag, woensdag, vrijdag en zondag).

Bogaertsheide

1 month 4 weeks ago

馃嵐 Kom deze namiddag bij ons kennis maken met B么tan (www.botan-distillery.com)! De enige alcoholvrije distilleerderij ter wereld. Ze werken met 100% natuurlijke en biologische producten rechtstreeks van op het veld. Daar houden we natuurlijk van, zeker nu de kruiden voor hen ook op ons veld groeien! 鉂わ笍 De mensen van B么tan verwelkomen jullie tussen 14u30 en 16u30 met proevertjes van hun magische drankjes. Ook de zelfpluk is uiteraard open vandaag.

Bogaertsheide

2 months 2 days ago

Voor de verandering vandaag eens geen blauwe bessen geplant, maar wel kruiden! Op een deel van ons veld staan nu dus kruiden, bestemd voor de goddelijke dranken van B么tan (www.botan-distillery.com). Om jullie met hun alcoholvrije spirits te laten kennis maken, zijn de mensen van B么tan komende zondag 31 juli tussen 14u30 en 16u30 bij ons te gast. Save the date!

Bogaertsheide

2 months 1 week ago

Nationale Feestdag ! 馃嚙馃嚜 Paul en Szu van "Stoked" zijn helemaal klaar om jullie te verwennen met overheerlijke gerechtjes en drankjes. Ook de zelfpluk is open vandaag. Tot zo op ons overdekte terras!

Bogaertsheide

2 months 1 week ago

Zoals aangekondigd zullen komende donderdag 21 juli (nationale feestdag) de mensen van "Stoked" bij ons te gast zijn. Ben je klaar voor de smaaksensaties die Paul en Zsu uit hun potten en pannen zullen toveren? Bij deze alvast de uitnodiging en het menu. De gerechtjes zijn ook apart te verkrijgen. Ze zullen hier heel de dag zijn (van 10u tot 17u). Reserveren is niet nodig. Tot dan!

Bogaertsheide

2 months 1 week ago

De tijd vliegt! We zijn ondertussen halfweg het plukseizoen. Door het mooie voorjaar is het seizoen sneller gestart, waardoor het dit jaar ook sneller zal afgelopen zijn. We schatten dat we ergens tot half augustus zullen plukken.
Maar geen nood! Onze bessenstruiken hangen momenteel nog vol! We verwelkomen jullie dus graag om bessen te plukken en nadien te genieten van een blauwe bessen frisco, ijsje, sapje of biertje op ons schaduwrijk terras! 鉀别煫愷煃︷煃光榾锔

Bogaertsheide

2 months 2 weeks ago

Een mobiel restaurant met een verscheidenheid aan eetervaringen en een voorliefde voor top-ingredi毛nten recht van bij de producenten. Dat is waar 鈥楽toked鈥 voor staat, een pop-up restaurant dat niet voor een sterrenzaak moet onderdoen (www.wearestoked.be). Kleur alvast volgende week donderdag, onze Nationale Feestdag, in felle zwart-geel-rode kleuren in uw agenda of uw smartphone, want dan is 鈥楽toked鈥 te gast bij ons op de Bogaertsheide! Maak uw smaakpapillen dus klaar voor zowat het lekkerste dat er in een moderne mobiele keuken klaargemaakt wordt. Als kers op de taart gaat de internationale topchef van 鈥楽toked鈥 te werk met biologische en lokale ingredi毛nten van het Herdershof (Bevel / Gestel) 茅n met ecologisch varkensvlees van VARK, de lokale bio-varkenshouder van de Emiliushoeve in Bevel. En uiteraard ontbreken ook onze eigen blauwe bessen niet in de potten en pannen. Meer info volgt de komende dagen!

Bogaertsheide

2 months 2 weeks ago

Al gehoord van onze blauwe bessen frisco鈥檚? Nee? Niet eens van geproefd!? Er zijn nochtans bepaalde dingen in het leven die je niet mag missen. Onze frisco鈥檚 zijn er 茅茅n van, al zeggen we het zelf ... Ze zijn verkrijgbaar in zowel witte als pure chocolade. Binnen het laagje chocolade wacht u een dosis hemelse ijscr茅me, gebaseerd op onze zelfgeplukte en kakelverse blauwe bessen. Let op: de combinatie van de bittere pure chocolade en de zalig zoete ijscr茅me doet u het stokje haast mee opeten. Gelukkig is er voor thuis ook ijscr茅me van blauwe bessen in dozen verkrijgbaar. Smakelijk!

Bogaertsheide

2 months 2 weeks ago

De ochtendstond heeft goud in de mond. Dat geldt momenteel z茅ker met de aangekondigde warmte. Ook op de Bogaertsheide beleven we een heerlijke zomersfeer, ook en vooral 鈥檚 morgens. Onze blauwe bessen stralen onder de vroege ochtendzon. Mochten ze kunnen praten, ze zouden je zeker vragen om hen vroeg op de dag te komen plukken. Daarom zijn we komende woensdag, vrijdag en zondag al open vanaf 8 uur in plaats van 10 uur. Kom zelf proeven van onze ochtendsfeer. Vroege vogels op post!