Bogaertsheide
FAQ

FAQ

Is het uw eerste keer? Dan meldt u zichzelf aan bij Wim of iemand van ons team. Op ons bord leest u waar u die dag kunt plukken, samen met alle prijzen. Met een emmertje in de hand kunt u meteen aan de slag. U plukt hoeveel u zelf wilt. Daarna rekent u af en kunt u nog nagenieten met een sapje of een biertje.

Uw bessen dropt u in één of meer van onze emmertjes. In die emmertjes zit een (composteerbaar) zakje dat je achteraf eenvoudig kan meenemen.

De toegang is volledig gratis. U hoeft ook niet te reserveren of iets dergelijks.

De prijzen van de blauwe bessen die u plukt, staan duidelijk aangegeven op ons bord. Die prijs kan verschillen van jaar tot jaar. De vorige jaren was de zelfplukprijs echter steeds vast: 9 € per kg., het hele seizoen lang.

Doorgaans is deze prijs een stuk lager dan in de winkel. Zeker als u onze prijzen vergelijkt met andere bio blauwe bessen. Logisch: u plukt de besjes dan ook zelf.

Bovendien nodigen we u uit om de kwaliteit van onze kraakverse bio bessen eens te vergelijken met deze die u in de winkel vindt!

Het gaat er ons echter ook om u iets aan te bieden wat eigenlijk onbetaalbaar is: een leuke uitstap met de kinderen, vrienden of familie in een mooie omgeving. Dat krijgt u er bij ons gratis bij!

U kan bij ons cash betalen, of – liever nog – elektronisch, met een bankkaart

Honden zijn welkom, maar enkel aan de leiband. En zeker niet tussen de blauwe bessenstruiken. U kan uw viervoeter dus meebrengen; hij mag rondom mee, maar dus niet tussen de struiken. Gelieve er ook mee rekening te houden dat niet iedereen evenveel van honden houdt.